Diensten

Diensten

HBR Prefab Beton heeft alle knowhow op het gebied van (prefab) beton in huis. Alles is ondergebracht in een bedrijf met ieder zijn eigen specialismen op het gebied van, engineering, planning, productie enz. Mede door onze jarenlange ervaring in combinatie met onze specialisten kunnen wij u in een vroeg stadium voorzien van gedegen advies.

Wij verzorgen samen met onze opdrachtgevers vanaf opdracht tot en met de levering de gehele planning. Wij begeleiden voor u het teken- en engineeringtraject. Na uw definitieve goedkeuring op de engineering wordt door onze planning de productie en de logistiek aangestuurd.

HBR Prefab Beton beschikt over een eigen ingenieursbureau (Timmers Engineering I Consultancy BV) dat zorg draagt voor de constructieve berekeningen als wel het benodigde tekenwerk voor de breedplaatvloeren, balkbodems en holle wanden.

Middels onze huistransporteur worden de leveringen spoedig en tijdig uitgevoerd.

HBR Prefab Beton beschikt eveneens over een eigen montageteam welk onder leiding staat van een projectcoƶrdinator. Hij is uw aanspreekpunt voor en tijdens de uitvoering.

Zowel bij leveringen als ook bij montage werken hanteren wij ons motto, korte lijnen en weinig afstemmingsverliezen resulteren in het betere resultaat.

 

Contact

HBR Prefab Beton BV
 
Businesspark Stein 145a
6181 MA Elsloo
 
Postbus 92
6170 AB Stein
 
Tel. +31 (0)46 428 87 78
Fax. +31 (0)46 436 02 59
 
KvK: 14063472
BTW nr. NL808122514B01